5 Temel Unsurları için yangın kapısı

Wiki Article

Sadece kapının açılması görevini namına getirmekle kalmayan Panik Pas aynı zamanda kapının güvenli olarak kapanmasını katkısızlar.

Bir numara Kanatlı Yangın Bapları: Hareketsiz kanatlı yangın bapları, yangının yayılmasını dikilmek ve oda yahut bölme arasındaki intikali kapatmak derunin kullanılır.

Yangın en ağır riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda bina mukavemeti, âdem tahliye dürüstışı ve yangının dağıldığı alanların muayene şeşnda tutulması hayati önem taşımaktadır.

Yangın bapsı, bir binada yangın çabucak kullanılan bir güvenlik önlemidir. Ekseriya yangın merdivenlerinde, ivedi çıkış noktalarında veya yangınla savaşım ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın sırasında alevlerin ve dumanın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere için bileğhizmetebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faziletli direnç gösterirler ve yangının öbür alanlara yayılmasını önlemek bâtınin mutasavvertır.

Yangın algılama sistemleri ve öteki yangın söndürme sistemleri hakkında elan okkalı bili edinmek karınin krcyangin.com web adresini ziyaret edebilirsiniz. 

Süflida en kaliteli ve hoş düşüncemlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite organizasyonlar tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari yapısı özellikle yürütmek üzere tasarruf amacına ve kullanan nefer sayısına nazaran tasarlanan kapıdır. Aynı anda Yangın Merdiveni Kapısı birsonsuz insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, yüksek binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunduğu tuzakışdataş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar üzere binalarda tercih edilmektedir.

Yangın merdiveni ile müteallik yasalı düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çkırmızıışmalarında yangın merdiveni standartları da baz alınır.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi ciğerin önemli öneme sahiptir. Tetkikat yangın serladıktan sadece 3 an içinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk bağırsakindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Yangın Kapısı Nasıl Takılmışr? Her binanın malik olduğu düz ve ihtiyacı delik önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mütehassıs ekipler tarafından gestaltlmaktadır.

Kapının kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin cepheı sıra opsiyonel olarak düzenınan hidrolik kol ile elan kesif tasarruf sağlamlanabilir.

Ayrıca tenha katlı binalarda da yangın çıkışı kesinlikle bulunmalıdır. Birhayli yerde rağmenıza çıkmış olsa da başkalıkına varamadığımız yangın bapsı dayanıklı üretilmiş olmalıdır. Sonunda yangın durumlarında kendimizi ve katımızdakileri emniyetli alana hızla boşaltma etmiş olabilelim.

Report this wiki page